Snöskottning
Vi har ett rullande schema för snöskottningen av vår tomt. Tillsammans med din närmaste granne har du som medlem ansvaret för snöskottning och sandning av vår framsida samt gången från nedreutgången vid cykelrummet. Snöskyfflar m.m. finns i trädgårdsförrådet bredvid entréporten samt nere i cykelrummet.
Viktigt att se till att det är skottat för vår sophämtning och för vår tidningsinsamling. Sophämtning sker måndagar och torsdagar, vanligtvis på morgonen.
På anslagstavlan i entrén finns schemat för snöskottningen uppsatt. Om du är bortrest under din vecka så är det enklast om du pratar med din granne som har samma vecka och annars får du byta vecka med någon annan granne i huset.

Städdagar
Vår förening har städdagar en helg på våren och en på hösten. Du kan själv välja om du vill vara med på lördagen eller söndagen eller om du till och med vill vara med båda dagarna.
På städdagarna hjälps vi åt att fixa med vårt hus, både ute i trädgården och inomhus i gemensamma utrymmen. När vi är klara så äter vi en gemensam lunch från lokala pizzerian.
Städdagarna brukar vara väldigt trevliga, mycket blir gjort och det är ett jättebra tillfälle att träffa sina grannar.

________________________________________________

Sidan reviderad: 2023-02-10