Länk till bokningskalender (lösenord finns att hitta på Nabo / Dokument)

Brf Klippan 10 har ett litet gästrum som kan hyras av boende i föreningen för övernattande vänner eller familj.

Bokning och kostnad

Bokning av gästrummet får göras av medlem i Brf Klippan 10 och ska avse gäster till medlemmen. Bokning görs helst via bokningskalender men det går också bra att boka genom ett meddelande till styrelsen.

Rummet får bokas max 4 nätter i rad och man får ha max 2 st framtida bokningar. Skulle man behöva mer så får man höra av sig till styrelsen för eventuell dispens.

Om man ex.vis vill boka en natt 10-11 januari så väljer man bara 10 januari. Då får man tillgång till gästrummet från 10 jan kl 13:00 och till 11 jan kl 12:00.

För att vara säker på att få tillträde när man önskar behöver bokning ske minst 1 vecka i förväg.

Avbokning behöver ske 24 timmar innan första hyresdagen.

Kostnaden är 150kr/dygn, och debiteras i efterskott på din ordinarie månadsavi.

Tillträde till lägenheten ges via ett nyckelskåp som sitter utanför gästrummet. Nyckelskåpet öppnar man med hjälp av mobilappen Master Lock Vault Enterprise.

(https://apps.apple.com/se/app/master-lock-vault-enterprise/id1291433880)

(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.masterlock.enterprise.vaultenterprise)

När du bokar rummet första gången kommer du att få ett mail där det finns länkar för att installera den här app:en samt inloggningsinformation (OrganisationsID och ett temporärt lösenord). Vid inloggning kan du även behöva ange din mail-adress.

Om det är så att man inte har en telefon där detta fungerar så behöver du meddela det till styrelsen och då får du tillgång till nyckelskåpet via en sifferkod istället.

Gästrummet

Gästrummet är inrett med en nedfällbar dubbelsäng (140 cm) med täcken och kuddar. Sängkläder och handdukar får man själv ta med. Det finns också två stolar och ett litet bord. Toalett finns men däremot inte dusch.

Incheckning sker tidigast kl 13:00 första bokningsdagen och utcheckning sker senast kl 12:00 dagen efter sista bokningsdagen. Gästrummet är avsett för övernattning, och omfattas av samma regler som för övriga boende i fastigheten. Fester får inte förekomma i gästrummet.

OBS! Ingen rökning, och inga husdjur i Gästrummet.

För att låsa dörren behöver man första dra handtaget uppåt

Föreningen ansvarar inte för värdesaker i gästrummet.

När gästerna flyttar ut

Gästrummet ska lämnas städat och med bäddade sängar. Toaletten ska vara städad, soppåsen ska vara tömd, lamporna släckta och fönstren stängda. Det här gäller även om det endast handlar om en natts användning.

Städmaterial såsom dammsugare och golvmopp m.m. går att låna från tvättstugan. Alternativt får medlem som hyr gästrummet ordna med städmaterial.

Det är den medlem som hyr gästrummet som ansvarar för att städning blir gjord.

Behövs extra städning debiteras den dig som medlem.

Lämna Gästlägenheten i samma skick du själv vill finna den.

När allt är klart läggs nyckeln tillbaka i nyckelskåpet.

Om något går sönder

Den medlem som hyrt gästrummet får ersätta eventuella trasiga eller förkomna inventarier. Om något går sönder ska detta meddelas brfklippan10@gmail.com före avflyttning.

______________________________________________

Sidan reviderad: 2023-12-04