Cykelrum
Cykelrummet ligger längst ner i trapphuset, på -2tr från entrén. Vårt cykelrum är populärt vilket gör att det ibland är ganska trångt. I taket finns krokar där man kan hänga upp sin cykel om man vet med sig att man inte kommer att använda den på ett tag.
Se gärna till att du har ett fungerande stöd på din cykel så att den inte måste stå lutad mot din grannes cykel

Takterass
Längst upp i huset finns vår takterass med soligt söderläge där vi under sommarhalvåret har en gasolgrill samt några sittgrupper. Takterassen får användas så mycket man vill och man behöver inte boka den. Vill man vara själv där uppe så kan man boka den under kvällstid, från kl 17. Bokningskalender finns uppe vid utgången till takterassen på plan 8.

Gemensamhetslokal ”Pannrummet”
En trappa ner från entrén finns pannrummet. Rummet heter så eftersom det var här vår gamla oljapanna och oljecistern stod. Det här rummet kan användas som enkel festlokal eller som hobbyrum. I rummet finns en enkel köksdel med mikro och kylskåp, en arbetsbänk samt ett pingisbord. Det finns också hopfällbara bord och stolar som man även kan låna med sig till sin lägenhet om man behöver det.
Rummet kan användas av alla när som helst och man kan även boka det om man har behov av det. Om du skulle behöva boka eller nyttja rummet under längre tid en bara en dag så kan du höra av dig till styrelsen.

Trädgården
Något som är lite speciellt i denna förening är att det finns en trädgårdsgrupp i huset som sköter om trädgården runt huset. På sommaren ställs det fram två sittgrupper till alla boendes förfogande. Trädgården har även flera fruktträd, bärbuskar och örter som även de är till alla boendes förfogande. Om du gillar trädgårdsarbete och vill delta mer aktivt i trädgårdsgruppen kan du höra av dig till styrelsen.

________________________________________________

Sidan reviderad: 2022-10-02